Како да нарачаш?

Едноставен и лесен начин да се направи нарачка во три чекори!

Нарачка може да направите преку нашата онлајн продавница, на Инстаграм или преку телефон. Плаќањето се врши при достава на нарачката.

Чекор 1

Изберете производ што сакате да го нарачате и кликнете Нарачај. Откако ке се отвори бараниот производ, доколку истиот има опции (начин на мелење (за кафе), пакување) прво одбирате опција, а потоа кликате Додади во кошничка. Доколку сакате да додадете уште производи, ги наоѓате и на истиот начин и ги додавате во кошничката.

Чекор 2

Откако ги додадовте бараните производи во кошничката, отворете ја преку лебдечката икона. Доколку сакате ја менувате количината на бараните производи и ја ажурирате кошничката. Кликнете Продолжи кон наплата за да ја пополните формата со Ваши податоци за испорака.

Чекор 3

Пополнете ги Вашите податоци за испорака и кликнете Направете нарачка. Со тоа, ние ја добиваме нарачката и ја испорачуваме на соодветната адреса во најкус можен рок. Во случај на било каков проблем при нарачката, контактирајте преку телефон или на Инстаграм.

Раат Specialty Coffee

Најдобро кафе
Квалитетно млеко
Совршени кафемати

Нарачајте едноставно преку нашата онлајн продавница, на Инстаграм или преку телефон.

mk_MK
0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празнаSHOP